fbpx
„”Adevăratele înfrîngeri sînt renunțările la vis.”“

TANGO

de

Eram o epava – hamesita sa creez, imposibila sa ma incadrez, prea nerabdatoare ca sa negociez! Cum poate fi mai rau!
Ei, bine, Alice Nastase (doar atit, cu aproape un deceniu in urma!) a avut cu mine rabdarea si nebunia de pe lume: eu am promis ca voi crea – fara nici un leu! – un brand, ea a crezut, dupa ce alti „prieteni” au cerut marea cu sarea.
Intr-o camera saraca de bloc, fara perdele – tocmai de-aia avind deschidere catre un turn crenelat – in care nu aveam nimic in afara celor 6 000 de volume pe care le-am tirit dupa mine si le-am inmultit prin lume, stateam cu partenera mea de business, de viata, la momentul respectiv, si ne gindeam: cum vom face un brand din cel mai minunat concept (al lui Alice) pe care il stim?! De la ce sa pornim, daca nu de la realitate?! Eram cu toatele sarace lipite pamintului! Daca vreti – voi pune pe blog toate cele ce s-au discutat, doar de dragul de a vedea ca Alice a stiut sa aleaga ce e mai de soi!
TANGO! Revista femeilor care stiu sa se miste!
Avea in spate o istorie intreaga a unei saracii disperate din care a iesit un ritm.
Avea in spate un ideal pe care doream sa il impartasim cu toate femeile care s-au saturat sa citeasca despre labii, despre lenjerii, despre guma de mestecat pentru creier – cu toate femeile care au suflet (si le domina vaginul), au creier (si le domina apetitul monden), au spirit (si asta le potenteaza senzualitatea!).
Astazi, iata, sint aniversati 8 ani!
Un brand mai puternic decit anii navigheaza senin in mintea si sufletele cititoarelor!
Nu a costat NIMIC – realmente, nici macar un LEU nu a fost platit intre detinatorii de la acea vreme ai revistei si firma noastra! (Face Communication Consulting – pentru curiosii care ar vrea sa verifice)
A fost – cum ar spune englezii „a labour of love”! Si, din punctual meu de vedere, este in continuare o lucrare a inimii fara contracte, fara limite, fara granite!
ADOR femeile care, in loc sa se lase prada depresiei, fac din rahat – bici si isi vad de viata fara lacrimi (prea multe) si fara sughituri!
IUBESC acele femei care pot imbina compasiunea pentru partener cu nevoile copiilor si, eventual, ale carierei!
ADMIR cu un devotament profund acele femei care au gasit echilibrul intre cariera, bebe si sot – ele chiar stiu sa se miste!
Dar, ma rog, cine sint eu, un biet creator de brand, sa ma bag in seama dupa opt ani de success?! Nimeni!
La multi ani, Tango!
Multi si prolifici ani unei echipe minunate, conduse de Alice Nastase Buciuta!
La multi ani!

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • Mihaela, inainte de a veni cu o avalansa de urari binemeritate nu numai pentru revista ci si pentru tine, un singur lucru as vrea sa spun:
  Eu ma minunez ca lumea inca mai cumpara glossy-pizzy-gossip junk cand exista elegantul, incandescentul si ascutitul la minte Tango!
  Sa aveti parte de recunoastere pe masura muncii uriase pe care ati depus-o, somnul lin pe masura noptilor nedormite creind frumusete si bani cu galeata pe masura lipsurilor indurate in numele calitatii!

  hanna 21 iunie 2013 7:00 Răspunde
 • LA MULTI MULTI ANI SANATOSI SI RODNICI IN CONTINUARE!!!!
  Sunteti minunate Doamnelor , Zeitelor care ati venit pe pamantul nostru(al cititoarelor din Romania) special ca sa ne aruncati un colac mare de salvare , noua celor care va asteptam imprastiate in patru zari ale tarii.
  LA MULTI ANI!!!CU MULTA MULTA SANATATE, PUTERE SI RABDARE – SA VA DEA DOMNUL, pentru ca de la noi o sa aveti recunostinta, multumiri,simpatie si MULTA LULTA IUBIRE.
  Cu respect, va citesc si va admir de 8 ani.

  iris40 21 iunie 2013 7:46 Răspunde
 • Am trecut peste deceptii si m-am regasit impreuna cu voi… Am plans, am ras, am iubit si am crescut cu voi. Va admir curajul, puterea si ati fost model pt mine. La multi ani!!!

  ileana 22 iunie 2013 9:24 Răspunde
 • Sa si o vara frumoasa Miky sa te odihnessti.

  dolores velicu 10 iulie 2013 15:12 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title